Вхід | Реєстрація

Українці віком від 60 років зможуть оплатити комунальні послуги «ковідною тисячею»

Українці віком від 60 років зможуть оплатити комунальні послуги «ковідною тисячею»

У лютому 2022 року в Україні розширять програму "єПідтримка" для людей похилого віку: вони зможуть сплатити за комунальні послуги "ковідною тисячею". Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні 24 січня.

– Ширішою стає наша програма "єПідтримка". У її межах з 24 січня одну тисячу гривень від держави люди старше 60 років зможуть витратити на купівлю ліків. Крім того, протягом місяця ми додатково розширимо програму для людей похилого віку: у них буде можливість використання цих коштів на оплату комунальних послуг, – сказав президент.

За його словами, програма "єПідтримка" буде розширена на українців 14-18 років.

– Крім базових цілей на спорт, музеї, кіно, театри, подорожі вони зможуть витрачати гроші і у сфері освіти — на освітні курси, освітні послуги, освітні програми тощо, — повідомив Володимир Зеленський.

 

Українці у віці 60+ можуть витратити «тисячу за вакцинацію» на придбання ліків у будь-яких аптеках, зокрема в онлайн-аптеках. Купувати можна будь-які дозволені на території України ліки за рецептом або без нього. У покупця перевірять вік. Немає значення скільки років було покупцеві на момент оформлення банківської картки для отримання "ковидної тисячі", головне, щоб на момент проведення операції пенсіонеру було 60 років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2022, 11:39 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації