Вхід | Реєстрація

Рік за розбещення неповнолітньої

Рік за розбещення неповнолітньої

Отримав житель Приліпки, який на вулиці мастурбував перед підлітками.

Днями в Козельщинському районному суді завершився розгляд досить неординарної кримінальної справи.

Згідно обвинувального акта, увечері 26 грудня обвинувачений знаходився в Приліпці по вулиці Шевченка, поблизу приміщення ферми ТОВ «Агротехнологія», де працював охоронцем. У цей час по вулиці проходила неповнолітня потерпіла разом з подругою.

Обвинувачений знав, що потерпілій не виповнилося 16 років, але вирішив вчинити дії сексуального характеру. Для цього житель Приліпки попрохав дівчину підійти до нього ближче і оголив свій статевий орган, при цьому торкаючись його руками.

Далі чоловік почав демонстративно мастурбувати на очах у підлітка.

Дії обвинуваченого органи досудового слідства кваліфікували за частиною 1 статті 156 Кримінального кодексу України (Розбещення неповнолітніх), оскільки обвинувачений вчинив розпусні дії щодо особи, яка не досягла 16-річного віку.

12 січня обвинуваченим, законним представником і неповнолітньою була укладена угода про примирення. Сторони узгодили міру покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки. Окрім цього, у порядку статті 75 ККУ було узгоджено звільнення обвинуваченого від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком.

Суддя Козельщинського райсуду Михайло Оксенюк ухвалив затвердити угоду.

Визнати підсудного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого   частиною 1 статті 156 ККУ, та призначити узгоджене сторонами покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки.

У порядку статті 75 ККУ звільнити жителя Приліпки від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на 1 рік.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2022, 19:56 | Козельщина | Кримінал
1. Zorn / 29 січня 2022, 10:47
Дуже лояльне європейське покарання!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації