Вхід | Реєстрація

Дніпровські водолази-рятувальники вилучили з води тіло потонулого хлопця

Дніпровські водолази-рятувальники вилучили з води тіло потонулого хлопця

29-го січня о 21:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на річці Дніпро підліток провалився під лід. Подія трапилась в обласному центрі на пляжі острова Монастирський.

За повідомленням направлено відділення водолазно-рятувальної групи аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події водолази-рятувальники попередньо встановили, що під час спроби купання у річці, 2 хлопців (2004 та 2004 року народження) провалилися під кригу на відстані 30 метрів від берега.

Один з них вибрався на кригу, інший підліток зник під водою.

Водолазами проведені пошукові роботи. Обстежено 400 кв.м підводної акваторії річки на глибині 7 м. Зниклого не виявлено.

30-го січня водолазами знов проведено пошукові роботи.

Обстежено 2500 кв.м підводної акваторії річки Дніпро.

Об 11:00 на відстані 50 метрів від берега та на глибині 6 метрів тіло хлопця, який потонув напередодні, виявлено та доправлено на берег.


Автор: Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 січня 2022, 15:34 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації