Вхід | Реєстрація

За якими критеріями варто оцінювати вигідність кредитної картки?

За якими критеріями варто оцінювати вигідність кредитної картки?

Кожен сучасний банк надає послуги в сфері кредитування бізнесу і населення, які складають основу активних операцій і приносять основний дохід, не виключенням є і новинки на ринку мікропозик. При цьому клієнти можуть отримати гроші як готівкою, так і на карту, в тому числі, на кредитну з відкритим лімітом зняття коштів при нульовому балансі. Розглянемо основні критерії порівняння та оцінки банківських карт з кредитним лімітом.

 

Відсоток за користування грошима

Будь-які кредитні картки призначені для того, щоб їх власники могли знімати кошти в межах певної суми навіть при нульовому балансі. Однак умови такого зняття можуть бути різними, залежно від відповідної політики фінансово-кредитної установи. Наприклад, за деякими банківськими картками передбачено безкоштовне користування позиковими коштами протягом якогось періоду. І чим довший такий пільговий період, тим довше можна розпоряджатися коштами без нарахування відсотків. Коли ж пільговий період закінчується, на зняту суму починає нараховуватися відсоток відповідно до умов оформлення конкретної кредитної картки. Найвигіднішими вважаються кредитки з мінімальними процентними платежами. На сайті УФГ-банку можна в наочній формі побачити процентну ставку, пільговий період та інші умови за пропозиціями кредитів без фотографій.

 

Розмір кредитного ліміту на зняття

Оцінка вигідності тієї чи іншої кредитної картки не обходиться без аналізу такого важливого показника, як кредитний ліміт. Він може варіюватися в широкому діапазоні значень, від чого буде залежати «стеля» зняття коштів з карти при нульовому балансі. Слід зауважити, що ліміти зняття грошей за найпопулярнішими картками банків можуть обчислюватися десятками тисяч гривень. Це дозволяє використовувати кредитки для покупки побутової техніки, оплати навчання, придбання закордонних турів та інших дорогих товарів чи послуг. Деякі кредитні картки навіть дозволяють купувати автомобілі та інше майно високої вартості. При цьому процентна ставка за користування грошима невисока і стартує в середньому від 12% річних. Що ж стосується величини кредитного ліміту, то за пропозиціями різних банків він може доходити до 30-50 тисяч гривень, що дозволяє сміливо розглядати такі кредитні карти як інструмент для оплати великих покупок.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2022, 16:26 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації