Вхід | Реєстрація

На території Оржицької громади Полтавщини відкрили нову поліцейську станцію

На території Оржицької громади Полтавщини відкрили нову поліцейську станцію

17 лютого заступник начальника поліції Полтавщини Максим Ахрамєєв привітав депутатів, представників освіти, медицини й мешканців Оржицької тергромади з призначенням поліцейського офіцера та відкриттям поліцейської станції у селі Круподеринці. Приміщення, що слугуватиме офісом для поліцейського, де він прийматиме громадян та матиме можливість «зробити паузу» на відпочинок, розташоване на вулиці Центральній, 75.

Окрім Круподеринців поліцейський офіцер громади Тарас Ворона обслуговуватиме близько 6 тисяч населення у 5 селах громади, серед яких: Яблуневе, Савинці, Чевельча, Сазонівка, Денисівка.

Під час робочої зустрічі з головою громади, депутатами селищної ради, представниками старостатів та керівником сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Оржиця) відділення поліції № 2 (м. Хорол) Лубенського райвідділу поліції Максим Ахрамєєв наголосив: «Вітаю вашу громаду з відкриттям поліцейської станції, яка слугуватиме офісом для поліцейського, де він зможе приймати мешканців із заявами та повідомленнями, а також даватиме поради з різних питань (і не тільки у сфері поліцейської діяльності)».

Заступник очільника обласної поліції доручив офіцерові об’їхати на службовому автомобілі, який він отримав від Національної поліції України, кожне село, обійти кожну домівку та познайомитися з місцевими жителями. «Щоб люди знали до кого звертатися та на який номер телефонувати», – зауважив Максим Володимирович.

Старший лейтенант поліції Тарас Ворона впевнений, що зможе підтримувати належний порядок на ввіреній йому території. Безумовно цьому сприятиме практичний досвід поліцейського, набутий до участі в конкурсі на цю посаду. Офіцер працював дільничним, працівником сектору реагування патрульної поліції та має досвід роботи у галузі контролю за обігом зброї.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2022, 10:22 | Оржиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації