Вхід | Реєстрація

Верховная Рада легалізувала криптовалюту

Верховная Рада легалізувала криптовалюту

Верховна Рада України у другому читанні схвалила законопроект №3637 "Про віртуальні активи".

Цей законопроект, по суті, легалізує криптовалюту на території України, відносячи її до категорії "фінансових послуг". Його намагалися ухвалити раніше, але Президент накладав на нього вето.

Якщо законопроект буде схвалено Зеленським, контролювати криптовалюту будуть НБУ та Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку. Цей закон встановлює поняття та правовий статус криптовалюти, а також відкриває можливість для реалізації угод із нею в Україні. Власники криптовалюти, у свою чергу, зможуть у суді захищати свої права.

Також законопроект дозволить власникам криптовалюти легально її обмінювати, вносити до декларацій та відкривати блокчейн-бізнес.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2022, 12:34 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації