Вхід | Реєстрація

У 2021 році до бюджету Полтавщини надійшло 3,3 мільйона гривень за перевантажені фури

У 2021 році до бюджету Полтавщини надійшло 3,3 мільйона гривень за перевантажені фури

За перевищення встановлених законодавством габаритно-вагових норм торік до бюджету Полтавщини надійшло 3,3 мільйона гривень. Про це 21 лютого під час апаратної наради в облдержадміністрації розповіла начальник Управління інфраструктури та цифрової трансформації ОДА Тетяна Костенко.

«Працівники Укртрансбезпеки, Національної поліції та дорожніх організацій протягом 2021 року провели понад 4,4 тисячі зважувань великовагових транспортних засобів. За результатами накладених штрафних санкцій торік до бюджету Полтавщини надійшло 3,3 мільйона гривень за перевантажені фури», – зауважила Тетяна Костенко.

Вона повідомила, що з метою забезпечення ефективного габаритно-вагового контролю за рухом вантажного транспорту наразі в регіоні встановлено 4 системи зважування автомобілів у русі (WiM) на автомобільних дорогах загального користування державного значення, а саме: М-22 Полтава-Олександрія, Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки –  Решетилівка, М-03 Київ – Харків – Довжанський та Р-60 Кролевець – Конотоп – Ромни – Пирятин.

«У 2022 році плануємо встановити ще 8 систем WiM на дорогах державного й місцевого значення», – наголосила Тетяна Костенко.

Також повідомила, що в області розташовано 20 майданчиків габаритно-вагового контролю, з яких 15 – на дорогах державного значення та 5 – місцевого значення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2022, 15:23 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації