Вхід | Реєстрація

Поліція Полтавщини затримала чоловіка, який скоїв вбивство у Лубенському районі

Поліція Полтавщини затримала чоловіка, який скоїв вбивство у Лубенському районі

До поліції Лубенщини 21 лютого, близько 18:00, надійшло анонімне повідомлення, що в одному з приватних будинків по вулиці Комарова в селі Засулля Лубенського району сталося вбивство місцевого жителя. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Отримавши повідомлення, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, групи реагування патрульної поліції Лубенщини, а також співробітники слідчого управління та оперативники обласного Главку поліції. Під час огляду місця події поліцейські виявили тіло 40-річного чоловіка з явними ознаками насильницької смерті.

Сергій Рекун, заступник начальника ГУНП Полтавщини, зазначив:

– Під час проведення першочергових оперативно-розшукових та слідчих дій поліції вдалося встановити обставини злочину та розшукати причетну до нього особу. Ним виявився 34-річний житель Лубенського району. Наразі фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчими поліції, за процесуального керівництв Лубенської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. У разі визнання вини судом, фігуранту загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2022, 14:29 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації