Вхід | Реєстрація

У Миргороді представили нового начальника поліції

У Миргороді представили нового начальника поліції

Миргородський районний відділ поліції очолив підполковник Віталій Ярмолюк. Наказ про його призначення 22 лютого особовому складу територіального підрозділу, представникам районної влади та місцевого самоврядування й прокуратури оприлюднив начальник обласного Главку Євген Рогачов.

У робочій зустрічі з нагоди представлення нового керівника територіального відділу взяли участь Віктор Іваненко, голова Миргородської райдержадміністрації, Олександр Острянин, перший заступник міського голови, Сергій Шикунов, керівник Миргородської окружної прокуратури, та начальники підпорядкованих органів районної поліції.

Як повідомив Євген Рогачов, Віталій Миколайович Ярмолюк обіймав посаду заступника начальника слідчого управління Головного управління поліції в Черкаській області. А перед тим працював на різних посадах, пов’язаних зі слідчою діяльністю, в територіальних підрозділах поліції Вінниччини.

Головний поліцейський області наголосив на важливому значенні Миргородського району в інфраструктурі області та пріоритетних галузях, що потребують системного правового реагування у співпраці з органами державної влади та самоврядування й прокуратурою. Євген Рогачов зауважив, що очікує від нового керівника пропозицій щодо поліпшення організаційно-управлінських процесів з ефективного забезпечення підрозділу необхідними ресурсами.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2022, 11:11 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації