Вхід | Реєстрація

У Білицькій громаді запроваджене нічне патрулювання

У Білицькій громаді запроваджене нічне патрулювання

Як повідомила пресслужба Білицької територіальної громади на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук, станом на 8:00 25 лютого ситуація в Білицькій ОТГ контрольована. Сформовані бригади патрулювання населених пунктів громади. На базі формувань громадського порядку патрулювання спільно з працівниками Національної поліції велося всю ніч. Робота проводиться в форматі 24/7.

Запроваджена комендантська година з 22:00 до 6:00. У цей час заборонено перебування на вулицях і в інших громадських місцях.

Працівники селищної ради прохають мешканців ОТГ звертати увагу на підозрілих осіб, транспортні засоби, предмети та повідомляти про них на спецлінію поліції 102.

Громадяни, які бажають стати  членами  добровольчого формування  територіальної  оборони Білицької громади, можуть звернутися до старост громади, а в Біликах  — у селищну раду. Контакти в Біликах — (099)683-94-69 Людмила Васюта, (066)340-00-16 Сергій Петров.  


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2022, 08:59 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації