Вхід | Реєстрація

Кредит без відмови: що це таке та чи варто брати?

Кредит без відмови: що це таке та чи варто брати?

Коли виникає потреба оформити кредит тут і зараз — з’являється безліч рішень: звернутися в банк, ломбард чи в організацію мікрозаймів. Кожен із варіантів має свої недоліки та переваги, але навіть вони не завжди сприяють прийняттю рішень. Чиста кредитна історія — це сумніви щодо фінансових можливостей клієнта, що планує оформити кредит. Як і невдала спроба у минулому теж залишається в базі. Якщо в планах немає ризикувати та марнувати час — рекомендуємо ознайомитись з сайтом https://finx.com.ua/credit-bez-otkaza, де можна взяти кредит на карту без відмови.

Як оформити такий кредит?

Щоб відправити заявку на оформлення займу, вам не потрібно йти до найближчого відділення компанію. Всі дії можна виконати через інтернет, скориставшись послугами офіційного сайту. Для цього:

  1. Підготуйте потрібні документи — зазвичай організація просить лише паспорт українця та ідентифікаційний код платника податків. Зверніть увагу, що вам має бути повних 18 років — раніше взяти позику не вийде.
  2. Підготуйте дані банківської карти, термін якої не закінчиться найближчим часом — на неї будуть відправлені кошти у разі погодження заявки адміністрацією сайту. Як і виплата займу буде виконуватися через неї.
  3. Підготуйте активний номер мобільного телефона — як і у випадку з карткою, він має не змінюватись протягом найближчого часу. У разі питань, змін чи проблем з виплатою займу представники організації мають зв'язатися з вами для розв'язання спірних питань.
  4. Приєднайтеся до інтернету — мережа має бути стабільною та швидкою, щоб оформлення кредиту не зайняло багато часу та заявка дійшла до отримувача.
  5. Перейдіть на офіційний сайт компанії та зв’яжіться з представником — цю дію можна виконати двома способами: подзвонивши на контактний номер телефону чи відправивши заявку через онлайн-форму.

Коли представник організації зв’яжеться з вами — необхідно правильно надати інформацію стосовно себе та своїх побажань. Відправивши її, ви автоматично погоджуєтесь з умовами кредитування та підтверджуєте бажання взяти вказану суму.

Як отримати кошти?

В середньому обробка заявки займає 20-30 хвилин. У деяких ситуаціях термін збільшується та становить не більше 24 годин. У разі позитивної відповіді кошти надходять автоматично на банківську картку, що була вказана вами під час оформлення кредиту. Коли гроші зараховуються, їх можна використовувати для реалізації власних планів.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2022, 09:21 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації