Вхід | Реєстрація

Тисяча за вакцинацію - як пожертвувати її на потреби армії

Тисяча за вакцинацію - як пожертвувати її на потреби армії

Благодійна організація Повернись живим пояснила, як перевести тисячу Зеленського на потреби української армії.

«Кошти можна переказати через Portmone — всю суму виплати у 1000 грн або залишок, який у вас є на банківській картці єПідтримки. Зробити це можна за посиланням. У дуже непростий для нас час важливо підтримувати тих, хто зі зброєю в руках боронить Україну від російських військ», – повідомив у п’ятницю, 25 лютого, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

Переказати кошти на армію через єПідтримку можуть власники карток Монобанку, ПриватБанку чи Альфа-Банку. Це можна зробити у інтернет-банкінгу в розділах «Благодійність». Очікується, що решта банків теж приєднаються до ініціативи найближчим часом.

Внески українців на потреби армії б’ють рекорди. Українці ще 23 лютого зібрали 20,5 млн грн на допомогу українській армії через фонд «Повернись живим». За одну добу перерахували більше коштів, ніж за весь рік. На спеціальний рахунок, який Нацбанк відкрив для допомоги українським військовим, за добу надійшло 300 млн грн.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2022, 11:08 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації