Вхід | Реєстрація

До уваги одержувачів державних соціальних допомог, субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг

До уваги одержувачів державних соціальних допомог, субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг

Органами соціального захисту населення області завершено комплекс робіт з нарахування щомісячних державних соціальних допомог, субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг для виплати у березні 2022 року.

У відомості на виплату державних соціальних гарантій включено 271,4 тисяч мешканців області. Виплата буде здійснена  у обраний одержувачем спосіб, тобто через уповноважений банк або АТ «Укрпошта».

Одночасно роз’яснюємо, якщо уповноважений банк, через який особа отримує належні їй соціальні виплати, не зможе здійснювати виплату грошових допомог, то одержувачі зможуть отримати такі виплати у будь-якому відділенні АТ «Ощадбанку» як грошовий переказ без відкриття рахунку.

Для отримання соціальної допомоги необхідно буде звернутись до будь-якого відділення АТ «Ощадбанк» з паспортом та довідкою про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Якщо особа отримує соціальну допомогу через АТ «Укрпошта» за місцем проживання, і вимушена була через небезпеку змінити фактичне місце проживання, то вона також зможе отримати їх у відділеннях АТ «Ощадбанку» як грошовий переказ без відкриття рахунку.

Для цього необхідно звернутись до органів соціального захисту населення особисто або за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку та повідомити про тимчасову зміну місця проживання.

Поінформувати про тимчасову зміну місця проживання можна за телефоном обласної безкоштовної «гарячої» лінії: 0-800-500-620 або телефонами районних та міських управлінь соціального захисту населення (номери телефонів можна дізнатися за посиланням http://plsz.gov.ua/info_scr/tel_gl.doc).


Автор: Департамент соціального захисту населення


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2022, 17:15 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації