Вхід | Реєстрація

Думка громадськості – об’єктивна оцінка діяльності міліції

24 березня цього року перший заступник начальника Головного управління внутрішніх справ області Олександр Шило, за дорученням керівника обласної міліції Олександра Рудяка, зустрівся з громадою Гадяцького району Полтавської області. Можливістю адресувати звернення особисто представнику міліцейського Главку скористалися десятеро гадячан, у тому числі й місцеві журналісти, які цікавились станом правопорядку в районі і поточними проблемами територіального підрозділу внутрішніх справ.
Практично всі візитери позитивно відзначили роботу начальника районної міліції і підпорядкованого йому колективу. Керівник служби у справах дітей районної адміністрації виголосила вдячність сектору кримінальної міліції у справах дітей за тісну співпрацю, злагоджену роботу і персональний внесок фахівців служби у виховний процес молодого покоління. Представники районної спілки мисливців і рибалок відзначили суттєву роль районного підрозділу у протидії браконьєрству, акцентувавши на реальних здобутках спільних профілактичних акцій. Позитивні враження про роботу місцевих правоохоронців висловили і журналісти.
Під час прес-конференції Олександр Шило поінформував представників мас-медіа про основну мету експрес-перевірки службової діяльності райвідділу й схарактеризував криміногенну ситуацію в районі: виокремив категорію злочинів, найбільш типових для Гадяцького району (крадіжки мобільних телефонів, домашньої худоби і птиці), а також зупинився на основних причинах та умовах їх скоєння. Перший заступник начальника Главку через засоби масової інформації застеріг громаду (насамперед, пенсіонерів та осіб поважного віку) про сплеск шахрайств на території держави та озвучив деякі рекомендації, покликані уберегти громадян від обману і зловживання довірою.
За підсумками комісійної перевірки рівня організації службової діяльності працівників галузевих служб Гадяцького РВ ГУМВС робота відділу була визнана задовільною. У робочій частині наради Олександр Шило оголосив керівникам галузевих служб ГУМВС та особовому складу райвідділу результати діяльності міськрайоргану у сфері запобігання злочинності, оприлюднив показники за основними напрямами роботи профільних служб й озвучив працівникам територіального відділу загальну оцінку обліково-реєстраційної і виконавської дисципліни та акцентував увагу на пріоритетних напрямах роботи міліції, які визначені Міністром внутрішніх справ Анатолієм Могильовим та Колегією МВС України з урахуванням вимог сьогодення.
Досвід виїзних прийомів обґрунтовано доводить свою доцільність, а головне ефективність у вирішенні поточних проблем громади та в усуненні недоліків службової діяльності міліції. Слід відзначити, що «живе» слово людей, які очікують на зустрічі з керівництвом обласного апарату і бажають вголос оприлюднити власну оцінку діяльності районної міліції – найкраще підтвердження практичної цінності відкритої співпраці міліції з громадськістю.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2010, 14:44 | Гадяч |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації