Вхід | Реєстрація

«АвтоКрАЗ» та Ferrexpo виділили на допомогу армії 100 мільйонів гривень

«АвтоКрАЗ» та Ferrexpo виділили на допомогу армії 100 мільйонів гривень

Компанії мільярдера Костянтин Жеваго забезпечили армію автомобілями й гуманітаркою на суму у понад 100 мільйонів гривень

На офіційному Instagram-каналі ФК «Ворскли» опублікували інтерв’ю полтавського мільярдера та власника футбольного клубу Костянтина Жеваго. Там він висловився щодо російської агресії та розповів про допомогу українській армії.

Сотні мільйонів гривень вже направлені в якості допомоги армії, територіальній обороні та населенню. Зокрема, компанія «АвтоКрАЗ» безплатно передала військовим та територіальній обороні автівок більш ніж на 50 млн гривень, Ferrexpo — виділила понад 50 млн гривень на підтримку гуманітарних потреб ЗСУ, сплатила 1 млрд гривень податку на прибуток наперед та забезпечує гуманітарні потреби населення та тероборони в регіоні присутності.

Підприємства, які виробляють продукти харчування та медичні препарати, безплатно здійснюють постачання багатомільйонних партій своєї продукції для потреб Харкова, Полтави, Києва та інших міст. Усі підприємства реагують на запити ЗСУ, територіальної оборони та громад стосовно забезпечення поточних потреб.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2022, 17:48 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації