Вхід | Реєстрація

Міжрайонний семінар для посадових осіб місцевого самоврядування

24.03.2010 в приміщенні Гадяцької райдержадміністрації відбувся семінар для посадових осіб місцевого самоврядування Гадяцького, Зіньківського, Котелевського та Лохвицького районів на тему: „Особливості проходження служби в органах місцевого самоврядування”.
Участь у семінарі взяли І.В.Гулей –голова Гадяцької райдержадміністрації, А.Г.Цимбал – голова районної ради, О.І.Литвиненко – керуючий справами Полтавської обласної ради, О.І.Черчатий - начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області, Ю.В.Сулаєв - начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Полтавській області, Г.Л.Поліцкова - начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Полтавського обласного центру зайнятості, І.В.Товстоножко – начальник Управління пенсійного забезпечення Головного  управління Пенсійного фонду України у Полтавській області, В.Є.Русінов – перший заступник начальника Головного управління статистики у Полтавській області, С.В.Коморний – помічник прокурора Гадяцького району, К.С.Латчук - начальник контрольно-ревізійного відділу в Гадяцькому районі, керівництво районних рад та районних державних адміністрацій Гадяцького, Зіньківського, Котелевського та Лохвицького  районів, сільські, селищні голови та секретарі сільських селищних рад Гадяцького, Зіньківського, Котелевського та Лохвицького  районів.
Присутніх на семінарі привітали О.І. Литвиненко, А.Г. Цимбал, І.В. Гулей.
Під час семінару перед присутніми виступили:
О.І. Черчатий - „Актуальні проблеми дотримання законодавства з питань діяльності органів місцевого самоврядування”, зокрема зупинившись на Законі України «Про корупцію»;
Ю.В.Сулаєв - „Стан злочинності на території Полтавської області. Боротьба з корупцією та хабарництвом”. Юрій Васильович вказав на основні причини злочинності на території області, в сільській місцевості, наголосив на співпраці сільських голів із дільничними міліціонерами.
С.В.Коморний – „Стан дотримання антикорупційного законодавства органами місцевого самоврядування ”;
Г.Л.Поліцкова - „Організація оплачуваних громадських робіт за рахунок різних джерел фінансування”;
І.В.Товстоноженко -  „Співпраця органів Пенсійного фонду з органами місцевого самоврядування»;
В.Є.Русінов - „Про впровадження автоматизованої системи господарського обліку сільських, селищних та міських рад на території яких  є сільські населені пункти”;
К.С.Латчук - „Про особливості стану фінансової дисципліни в сільських та селищних радах”.
Усі виступаючи давали практичні поради представникам органів місцевого самоврядування щодо практичного застосування законодавства з того чи іншого питання.

Автор: www.hadiach-rajon-vlada.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2010, 15:28 | Гадяч | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації