Вхід | Реєстрація

Поліція вилучила автомобілі у трьох мешканців Миргородщини, які сіли за кермо напідпитку

Поліція вилучила автомобілі у трьох мешканців Миргородщини, які сіли за кермо напідпитку

Два ВАЗа та Opel Astra, вилучені у нетверезих водіїв, незабаром можуть використати для оборони країни. До ухвалення рішення про їх передачу, транспортні засоби зберігатимуться на майданчиках тимчасового тримання територіальних підрозділів поліції.

Трьох захмелілих водіїв поліцейські задокументували у Миргородському районі області. Відносно порушників склали адмінматеріали за статтею 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення та вилучили транспортні засоби.

Правовою основою вилучення автомобілів та їх передачі для потреб держави є Конституція України, Закон України про передачу, примусове відчуження та вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану, указ Президента України про введення воєнного стану в Україні, а також рішення Ради оборони Полтавської області.

Віталій Ярмолюк, начальник Миргородського районного відділу поліції Полтавської області, зазначив: «Конфісковані за керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння транспортні засоби, відповідно до рішення Ради оборони Полтавської області, можуть бути передані для потреб Збройних Сил України, правоохоронних органів та підрозділів територіальної оборони для виконання завдань із захисту Батьківщини від ворога».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2022, 09:51 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації