Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліцейські з місцевими жителями витягнули з рівчака автомобіль, який тікав від війни

На Полтавщині поліцейські з місцевими жителями витягнули з рівчака автомобіль, який тікав від війни

Учора, 15 березня, водій  Chevrolet Lacetti, який через Полтавську область прямував з однієї з гарячих точок країни до безпечного місця, на території Миргородського району з'їхав у канаву. Від удару об бордюр, у легковика відпало колесо.

Поліцейські разом з місцевими чоловіками оперативно відреагували на складну ситуацію та спільними зусиллями витягнули автівку з рівчака. Автомобіль відбуксирували до громади та забезпечили водія тимчасовим житлом на період ремонту транспортного засобу.

Пресслужба поліції Полтавщини стверджує, що під час воєнного стану поліція продовжує ефективно виконувати покладені на неї функції та завдання. З-поміж пріоритетних – допомога громадянам, що опинилися в критичні ситуації.

У цілодобовому режимі працівники поліції у складі мобільних груп та поліцейські офіцери територіальних громад патрулюють вулиці населених пунктів для підтримання правопорядку, оперативного реагування на повідомлення громадян, виявлення «мародерів» та пособників ворога.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2022, 14:59 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації