Вхід | Реєстрація

У Полтаві видатки на енергоносії планують скоротити наполовину

Видатки на енергоносії в Полтаві незабаром планують скоротити удвічі, зазначив  під час робочої наради у міськвиконкомі  секретар міської ради Олександр Козуб. Це повинно стати кінцевим результатом кампанії економії енергоресурсів, яку системно розпочали впроваджувати в обласному центрі в рамках проекту «Реформа міського теплозабезпечення в Україні». Він у  Полтаві здійснюється за підтримки USAID.  Плани, на думку міської влади, цілком реальні. Такий позитивний досвід уже мають Чехія й Польща, і він детально вивчався.  Полтава ж діятиме у співпраці з Кременчуком, Комсомольськом і Миргородом, утворивши територіальний кластер. До речі, зекономлені кошти віддадуть тим самим структурним підрозділам на потреби енергозбереження, наголосив Олександр Козуб.
Першим кроком змін має стати впровадження системи моніторингу за використанням енергоресурсів у бюджетній сфері. Визначеним посадовцям нададуть обов’язки енергоменеджерів, котрі кожного дня, в тому числі й на вихідних, відстежуватимуть показники лічильників у підпорядкованих закладах і установах. Дані аналізуватимуть в управлінні економічних питань. Важливою складовою плану дій стане енергоаудит будівель. Список першочергових дій уже затвердили  на засіданні.
Допомагатиме впроваджувати систему енергоменеджменту дорадчий комітет, до якого ввійде 25-30 осіб. Кандидатури його членів ще визначаються.

Автор: Прес-служба міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2010, 15:37 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації