Вхід | Реєстрація

На Лубенщині затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві жінки

На Лубенщині затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві жінки

До Лубенського райвідділу поліції 21-го січня, близько 8:00, надійшло повідомлення від місцевого мешканця, що у одному із сіл в будинку виявлено тіло його матері, 1949 року народження, зі слідами насильницької смерті. Поліція відкрила кримінальне провадження.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції, оперативники та слідчі поліції Лубенщини.

Петро Скічко, начальник Лубенського райвідділу поліції, повідомив:

– Під час оперативно-розшукових та слідчих дій поліції вдалося встановити обставини злочину та розшукати причетну до нього особу. Ним виявився  місцевий чоловік, 1971 року народження. 18-го березня слідчим поліції, за погодженням із Лубенською окружною прокуратурою, фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб.

За даним фактом слідчими поліції, за процесуального керівництва Лубенської окружної прокуратури, розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини судом фігуранту загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня 2022, 18:38 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації