Вхід | Реєстрація

Кошти від ЮНІСЕФ

Кошти від ЮНІСЕФ

В Україні діятиме спеціальна програма ЮНІСЕФ та Міністерства соцполітики, яка спрямована на грошову підтримку родин з дітьми, які постраждали від вторгнення росії. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в Telegram.

Передбачається, що фінансову підтримку зможуть отримати сім’ї, у яких:

  • троє і більше неповнолітніх дітей, з яких принаймні одна дитина не досягла 2‑х років на момент подачі заявки;
  • двоє і більше неповнолітніх дітей, з яких принаймні одна дитина має інвалідність.

Для отримання допомоги необхідно зареєструватися на сайті register.unicef.org. Заявку можуть подавати і названі батьки або батьки-вихователі.
Звернення розглядатимуть фахівці ЮНІСЕФ та партнери. Про рішення поінформують через СМС-повідомлення. Кошти надійдуть на вказаний при реєстрації банківський рахунок чи дебетову картку протягом 4 тижнів з моменту подання заявки.

Сума грошової допомоги — 2 200 гривень щомісяця на кожного члена сім’ї, але не більше, як на п’ять осіб. За три місяці виплата допомоги відбувається одразу. До прикладу, сім’я з п’ятьох осіб отримає 2 200 грн х 5 осіб х 3 місяці = 33 000.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2022, 19:00 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації