Вхід | Реєстрація

Під Полтаву прилетіла ракета

Під Полтаву прилетіла ракета

15 квітня в Полтаві під час повітряної тривоги, оголошеної пізно ввечері, було чути звуки вибуху. Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін розповів подробиці.

«На жаль, цей ранок недобрий… Учора пізно ввечері був «приліт» по господарській інфраструктурі в одному з сіл під Полтавою. Зруйновані будівлі. А найстрашніше – одна людина загинула, ще одна поранена, але без госпіталізації. Російський окупант відповість за кожне зруйноване життя!» – зазначив Дмитро Лунін.

Згодом оприлюднив фото уламків ворожої ракети. Поінформував, що ураження зазнало фермерське господарство неподалік від обласного центру.

Вибух, який стався у ніч з 15 на 16 квітня, пролунав із території Терешківської громади. Одна людина загинула, одна – отримала контузію, розповів у своєму відеозверненні голова Віталій Турпітько.

«На нашу територію був «приліт» ракети, швидше за все вона була збита нашою ППО, але, на превеликий жаль, є жертви: одна людина загинула, одна отримала контузію, обійшлося без госпіталізації», — зазначив Віталій Турпітько.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 квітня 2022, 19:14 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації