Вхід | Реєстрація

Льотчика із Полтавщини, який збив 3 ворожих апарата, нагородили орденом «Золота зірка»

Льотчика із Полтавщини, який збив 3 ворожих апарата, нагородили орденом «Золота зірка»

Льотчику, полковнику Олександру Мостовому присвоїли звання Героя України та вручили орден «Золота Зірка».

Як повідомили у Миргородській міській раді, у перші дні російсько-української війни під Васильковом Олександр Мостовий збив російський військово-транспортний літак Іл-76 та два гелікоптери Мі-24, не допустивши висадку озброєного ворожого десанту.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі  Указом президента України полковнику Олександру Мостовому присвоєно звання Героя України та нагороджено орденом "Золота Зірка".

Відважних українських пілотів-винищувачів, які під час наступу росії стали в стрій, називають Привидами для тих міст, на які націлився ворог. Повітряні екіпажі гідно виконують бойові завдання і дуже болісно переживають загибель друзів-пілотів та військовослужбовців української армії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2022, 21:30 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації