Вхід | Реєстрація

На Полтавщині виявили браконьєра з незаконним уловом на понад 1,7 мільйона гривень

На Полтавщині виявили браконьєра з незаконним уловом на понад 1,7 мільйона гривень

На території Кременчуцького водосховища поблизу села Максимівка, Кременчуцького району, 28-го квітня, близько 07:30, працівники сектору поліцейської діяльності на воді міста Кременчук спільно з працівниками Державної екологічної інспекції викрили чоловіка у незаконному рибному промислі за допомогою заборонених знарядь лову.

Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, повідомив: «Слідчо-оперативна група відділення №2 Кременчуцького райуправління поліції під час документування кримінального правопорушення встановила, що чоловік, 1983 року народження, за допомогою сіток, загальною довжиною близько 200 метрів, виловив 140 кілограм риби. За попередньою оцінкою представника екологічної інспекції, сума завданих державі збитків складає  близько 1,7 мільйона гривень».

Дізнавачі поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї кримінальної норми - до трьох років обмеження волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2022, 10:33 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації