Вхід | Реєстрація

У Кременчуці збили жінку-пішохода: водій втік з місця події

У Кременчуці збили жінку-пішохода: водій втік з місця події

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 травня, близько 7:30, на проспекті Свободи у Кременчуці. Автомобіль ВАЗ  скоїв наїзд на жінку, яка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу, та зник з місця події. 38-річну мешканку Харківщини з тілесними ушкодженнями госпіталізували до міської лікарні. Поліція встановлює обставини ДТП.

Отримавши інформацію про автопригоду, з місця якої водій втік, на його пошуки негайно орієнтували всі наряди поліції Кременчука. Менше ніж за годину патрульні поліцейські встановили місце перебування розшукуваного автомобіля та причетного до ДТП водія. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець.

За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Причини та обставини ДТП встановлює слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2022, 15:34 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації