Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліцейські-вибухотехніки перевірили понад 200 потенційно небезпечних об’єктів

На Полтавщині поліцейські-вибухотехніки перевірили понад 200 потенційно небезпечних об’єктів

Із початку широкомасштабної військової агресії російської федерації проти України працівники вибухотехнічної служби поліції Полтавщини здійснили 201 службовий виїзд, під час яких перевірено 208 об’єктів.

Під час перевірки виявлено 19 вибухонебезпечних предметів. Усі вони ідентифіковані та знешкоджені, а їх залишки зібрані як речові докази  воєнних злочинів.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, повідомив:

– В умовах війни закликаємо громадян бути особливо пильними й обережними. У разі виявлення підозрілого предмета рекомендуємо негайно повідомити про знахідку поліцію, ДСНС, Збройні сили України або тероборону. У жодному разі не чіпайте такі предмети, не намагайтеся переміщувати їх або змінювати положення. Дотримуйтеся правил безпеки та бережіть себе!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 травня 2022, 10:31 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації