Вхід | Реєстрація

«ПриватБанк»: «Кредитні канікули» скоро закінчуються

 «ПриватБанк»: «Кредитні канікули» скоро закінчуються

«Кредитні канікули» для клієнтів «ПриватБанку» закінчаться вже 1 червня. Державний банк України повертає обов'язковий щомісячний платіж за кредитними картками для клієнтів.

Про це повідомляють у Facebook банку.

"До 1 червня у ПриватБанку діють кредитні канікули. Це пільгові умови договору, коли клієнти можуть не вносити обов'язковий щомісячний платіж. Банк за це не штрафуватиме, а буде списувати тільки відсоток за користування кредитними коштами. Але ставка у квітні та травні буде вдвічі меншою - 1,7 %. Тому, якщо у вас зараз труднощі, до кінця травня можете не вносити обов’язковий платіж", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у компанії додали, що у клієнтів банку залишається можливість поповнювати кредитні картки за бажанням. А про умови обслуговування кредитів у червні банк повідомить додатково.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2022, 12:02 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації