Вхід | Реєстрація

У Пирятині водій «Renault Mascott» збив велосипедистку і втік з місця пригоди

У Пирятині водій «Renault Mascott» збив велосипедистку і втік з місця пригоди

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 травня, близько 18:20 години, по вулиці Соборній у місті Пирятин. Поліція відкрила кримінальне провадження.

За попередньою інформацією, 38-річний водій, керуючи автомобілем «Renault Mascott», зіткнувся з велосипедисткою, 1963 року народження, після чого втік з місця пригоди у невідомому напрямку. Унаслідок ДТП велосипедистка отримала тілесні ушкодження та доставлена до місцевої лікарні.

У ході проведення першочергових розшукових та слідчих дій, працівники відділення №1 (м. Пирятин) Лубенського райвідділу поліції Полтавщини менш ніж за годину встановити місцезнаходження водія. Як виявилося, керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння, результати алкотестеру показали 3,03 проміле алкоголю. Нетверезого чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим поліції, за процесуального керівництва Пирятинського  відділу Лубенської окружної прокуратури,  відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2022, 10:17 | Пирятин | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації