Вхід | Реєстрація

Siemens йде з російського ринку

Siemens йде з російського ринку

Німецький концерн Siemens залишить російський ринок через повномасштабне вторгнення РФ до України. Siemens вже розпочав процедуру припинення своєї виробничої та операційної діяльності.

Міжнародні санкції та потенційні контрзаходи впливають на діяльність компанії в Росії, зокрема, на залізничне обслуговування та ремонт.

Про це повідомили у компанії.

"Ми оцінюємо вплив на наших людей і продовжимо підтримувати їх у міру наших здібностей. Водночас ми надаємо гуманітарну допомогу нашим колегам і народу України та підтримуємо заклики світової спільноти до миру", - сказав глава Siemens.

Наразі до контуру Siemens входять, зокрема, операції у сфері автоматизації та цифровізації для промисловості, інтелектуальної інфраструктури, транспорту, розподілених енергосистем.  2020 року компанія провела spin off, в результаті якого виділила енергетичний підрозділ в окрему компанію Siemens Energy (станом на кінець листопада 2021 року Siemens був найбільшим акціонером з часткою 35%).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2022, 10:56 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації