Вхід | Реєстрація

В одному із сіл Полтавщини знайшли «гранату»

В одному із сіл Полтавщини знайшли «гранату»

Інформація про предмет, схожий на боєприпас, надійшла до поліції  Полтавщини 16 травня. Заявниця повідомила операторові кол-центру 102, що в одному із сіл Кременчуцького району на ґрунтовій дорозі знаходиться предмет, схожий на гранату.

Отримавши інформацію, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділення №2 Кременчуцького районного управління поліції та спеціалісти вибухотехнічного відділу обласної поліції.

Під час першочергового огляду території вибухотехніки небезпечних предметів не виявили. За попереднім висновком спеціалістів предмет, на який вказали містяни, виявився муляжем боєприпасу. Загроз для життя та здоров’я громадян немає.

Вдячні мешканцям територіальної громади за пильність та правильні дії в ситуації, що викликає занепокоєння.

Шановні громадяни! Поліція нагадує, що при виявленні підозрілого предмета потрібно суворо дотримуватись заходів особистої безпеки. Зокрема:

  • у жодному разі не чіпати невідомих предметів або боєприпасів;
  • негайно відійти на безпечну відстань;
  • повідомити про знахідку службу 102 або 101.

Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 травня 2022, 12:15 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації