Вхід | Реєстрація

«Нафтогаз» назвав ціну на газ для населення

«Нафтогаз» назвав ціну на газ для населення

«Нафтогаз України» не змінюватиме вартість газу для своїх клієнтів з травня. Договори між 2,2 мільйона українських домогосподарств і компаній будуть автоматично продовжені

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Таким чином, ціна газу для побутових клієнтів ГК «Нафтогаз України» залишиться на рівні 7,96 гривні за кубометр

«Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» утримує ціну на газ у межах річного тарифного плану «Фіксований». Таке рішення було ухвалено через воєнний стан та економічну ситуацію, яка склалася в країні. Ціна на блакитне паливо від ГК «Нафтогаз України», яку компанія встановила ще минулого року, дорівнює 7,96 гривні за кубометр із ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Договори між 2,2 мільйона українських домогосподарств і компанією будуть автоматично продовжені», — йдеться в повідомленні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 травня 2022, 13:25 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації