Вхід | Реєстрація

Спортсмени збирали кошти на авто для військових

Спортсмени збирали кошти на авто для військових

Майже 17 тисяч гривень футболісти передали воїнам 58‑ї бригади.

Минулого тижня в Новосанжарській громаді відбулися розіграші кубків з міні-футболу серед команд, колективів фізкультури та спорттовариства «Колос» на підтримку українських військових.

Ініціатором проведення футбольних змагань виступила Новосанжарська селищна рада. Турніри відбулися в Руденківці та Малому Кобелячку. У міні-футбольних змаганнях боролися 12 команд: «Маяк-1», «Зоря-1», «Маяк-2», «Зоря-2», «Колос», «Чиста Криниця», «Фенікс», «Чкалова», «Метеор», «СокОріль» «Авангард», «Граніт». Колективи були розділені на дві підгрупи.

Переможцями стали «Маяк-1» та «Зоря-1», другі місця посіли «СокОріль» та «Маяк-2», на третіх сходинках — «Чиста Криниця» та «Колос».

Усі команди відзначені подяками та грамотами Новосанжарської громади, переможці — кубками, а вболівальники — позитивними емоціям від швидкої динамічної гри та блискуче виконаних голів.

Загалом спортсменам та вболівальникам вдалося зібрати 16 740 гривень, які передані на підрозділ 58‑ї окремої мотострілкової бригади для придбання автомобіля.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2022, 12:43 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації