Вхід | Реєстрація

У Кобеляках поховали захисника України

У Кобеляках поховали захисника України

Сьогодні, 1 червня, Кобеляцька громада провела в останню путь Олександра Кишка, який загинув, захищаючи Батьківщину від російських окупантів.

З першого дня війни Олександр був призваний до Збройних сил України третім відділом Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Міністерства оборони України.

18 травня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Попасна Луганської області отримав поранення. Проходив лікування у Вінницькому шпиталі, та на жаль 29 травня 2022 року - помер.

Проводжати Олександра в останню путь прийшло багато людей. До Кобеляк з’їхалися бойові побратими, рідні, друзі, колеги по роботі, однокласники. Жителі громади на колінах проводжали свого Героя.

Кобеляцька міська рада висловлює щирі співчуття рідним і близьким. Світлий, добрий спомин про звитяжних захисників України назавжди залишиться у наших серцях.

Поховали Олександра із військовими почестями на міському кладовищі на Алеї Героїв.

 

Довідково:

Кишко Олександр Іванович народився 05 жовтня 1977 року в с. Улинівка Козельщинського району Полтавської області у багатодітній родині колгоспників. Батьки були добрі, щирі та працьовиті люди. Такими вони виховали і своїх дітей.

Навчався Олександр в Чапаєвській ЗОШ І-ІІ ступенів. Після закінчення школи вступив до Кременчуцького училища №9. По закінченню навчання був призваний до лав ЗСУ. Після повернення з армії працював трактористом в КСП ім.Ватутіна та ТОВ АФ «Добробут».

Олександр був учасником антитерористичної операції на сході України, де отримав поранення.

Одружений. 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2022, 20:45 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації