Вхід | Реєстрація

Влада побоюється, що все місто заставлять кіосками

Як слід ставити на вулицях міста торгові кіоски, що з минулого тижня всім громадянам дозволила спеціальна урядова постанова? Про це говорили на минулотижневій апаратній нараді у міському виконавчому комітеті. Застереження перше - якщо заставляти кіосками всі вулиці поспіль, то місто втратить нормальний вигляд.
"У самій постанові про розміщення кіосків передбачено: якщо органи влади протягом місяця не приймають ніякого рішення, то діє принцип мовчазної згоди. Але тут є застереження", - коментує правила розташування малих архітектурних форм керівник управління розвитку підприємства Людмила Жорняк. - Принцип мовчазної згоди наступає лише в тому випадку, коли заява громадянина вноситься до державного електронного реєстру. Тобто відповідні заяви на встановлення кіосків мають проходити лише через єдиний дозвільний офіс. Якщо йтиметься про звичайне звернення, то це буде марна трата часу. Заявник отримає лише пояснення, куди йому слід звертатися".
Справа встановлення кіосків буде регламентуватися містобудівними вимогами, а самі документи, вірніше, цілий пакет документів розглядатимуть як управління архітектури, так і земельний відділ міськвиконкому.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2009, 16:22 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації