Вхід | Реєстрація

У Кременчуці викрили наркоторговку

У Кременчуці викрили наркоторговку

У Кременчуці викрито 38-річну місцеву мешканку, яка протягом 2022 року налагодила злочинну схему щодо незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичного засобу «метадон» шляхом «закладок» та продажу «з рук в руки». За місцем проживання фігурантки правоохоронці вилучили наркотики. Триває слідство.

Незаконну діяльність особи припинили оперативники регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими Кременчуцького райуправління поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури.

Сергій Рекун, заступник начальника обласної поліції, розповів:

– Під час санкціонованого обшуку у квартирі фігурантки слідчі вилучили наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори. Речові докази спрямовані на судову експертизу. Наразі особа затримана в порядку статті  208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчими поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, особі повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу - тримання під вартою. Крім цього, вирішується питання про накладення арешту на майно фігурантки на загальну суму близько 1 000 000 гривень.

У кримінальному провадженні, відкритому за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.

У разі визнання судом вини фігурантці загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, повідомити до поліції про наркозакладників, канали, чати та сайти, які використовують наркоділки можна у Телеграм. Щоб залишити інформацію, слід відкрити діалог за посиланням https://t.me/StopDrugsBot та виконати необхідні дії за інструкцією.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2022, 17:42 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації