Вхід | Реєстрація

Як автоматизувати фінансові процеси, що розтягувалися на години

Як автоматизувати фінансові процеси, що розтягувалися на години

Вересень 1996 року став надзвичайно важливим для молодої Української держави. Адже саме на початку вересня відбулася грошова реформа. Замість карбованців у обіг була введена національна валюта «гривня» і, відповідно, її сота частина копійка. Саме в 1996-му більшість українців перестали бути мільйонерами, адже Національний банк обмінював стару валюту за курсом 100 000 карбованців проти 1 гривні.

Три роки тому з обігу були вилучені 1, 2 і 5 копійок, а частину паперових гривнів почали замінювати монетами. І сьогодні замість паперових «гривні», «двійки», «п’ятірки» чи «десятки» регулярно зустрічаються монети.

Для швидкого підрахунку і сортування монет

Якщо для Національного банку випуск монет обходиться в рази дешевше, це встигли перевірити за більш ніж два десятиліття обігу купюр, то для самих користувачів досить складно відрізнити 1 та 2 гривні, 5-ку та 10-ку. Особливо складно підраховувати гривневі монети касирам. Щоправда, чимало торговельних мереж і компаній знайшли вихід з ситуації, що склалася з дрібними гривнями. Для підрахунку і сортування монет касири використовують лічильник-сортувальник Cassida C100.

Користувачі відзначають, що багатофункціональне обладнання допомагає автоматизувати процеси, що іноді розтягувалися на години. Оскільки монети не доводиться сортувати за розміром чи номіналом, ці функції виконає машина. Достатньо лише завантажити металеві кошти в спеціальний резервуар на 2000 монет. Лічильник самостійно відсортує і перерахує фінанси. До того ж швидкість підрахунку становить 200 монет за хвилину.

Машини від SMC, що не помиляються

При всіх своїх значних перевагах лічильник-сортувальник має компактні габарити, займає мало місця на касовому прилавку чи офісі. А для замовлення електронного «касира» достатньо перейти за посиланням https://super-money-counters.com.ua/cassida-c100/ на офіційний сайт компанії Super-Money-Counters, що являється лідером на вітчизняному ринку банківського обладнання. SMC — це інтернет-магазин, що пропонує своїм клієнтам кращу лічильну техніку від провідних світових виробників. Стати клієнтом Super-Money-Counters — значить автоматизувати роботу в частині підрахунку й перевірки фінансів, а також сортування й пакування монет і банкнотів.  

У компанії відзначають, що обладнання від SMC суттєво спростить роботу касирів та інших спеціалістів, робота яких пов’язана з коштами і їх підрахунком. А головне, що фінанси рахує машина, котра, на відміну від людини, практично не помиляється.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2022, 12:39 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації