Вхід | Реєстрація

Футбольні вихідні Новосанжарщини

Футбольні вихідні Новосанжарщини

Минулими вихідними в Новосанжарській громаді відбулися три міні-футбольні турніри на підтримку Збройних Сил України.

У суботу в Стовбиній Долині зібралося чотири команди: місцевий «Колос», «СокОріль» (Нехворощанська громада), «Маяк-2» (Малий Кобелячок) та ФК «Плоске».

Розіграш кубку проходив за коловою системою. За результатами змагань, до трійки лідерів увійшли: «СокОріль», «Колос» і ФК «Плоске».

Вдячність господарям турніру за гостинність та організацію заходу. Зокрема, Віталію Писаренку і представникам команд: Ростиславу Яловезі, Анжелі Півторипавло, Віталію Січевському та усім причетним до благодійного заходу.

У неділю в Малому Кобелячку відбувся розіграш міні-футбольного кубку серед ветеранів вікової категорії 40 років і старші, у якому взяли участь вісім команд: «Козубівське», «Ворона» (Лелюхівка), «Дружба» (Нові Санжари), «Колос» (Стовбина Долина), «Медичний центр» (Нові Санжари), «Зоря» (Руденківка), «Сокіл» (Білики), ФК «Мачухи», Колективи зіграли між собою 12 матчів. Не дивлячись на спекотну погоду, ветерани витримали це навантаження і дійшли до фіналу турніру.

Переможцями змагань стали «Козубівське» та «Медичний центр». Староста округу Володимир Титар нагородив кубками незмінних капітанів команд-переможців Володимира Пасюру (Козубівське) і Валерія Губу (Медцентр).

18–19 червня розпочнуться чемпіонати Новосанжарської громади з футболу (велике поле) та міні-футболу серед ветеранів 40+ на підтримку ЗСУ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2022, 12:19 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації