Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі під колеса автомобіля потрапили двоє чоловіків

У Кременчуцькому районі під колеса автомобіля потрапили двоє чоловіків

До відділення №2 Кременчуцького районного управління поліції 15 червня, близько 21:40, надійшла інформація від очевидців про ДТП, яка сталася в селі Вільна Терешківка Кременчуцького району.

Отримавши інформацію, на місце ДТП негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. За попередньою інформацією, автомобіль ВАЗ здійснив наїзд на двох чоловіків, 1985 і 1977 років народження, після чого зник з місця ДТП.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди обох пішоходів госпіталізовано до лікарні з травмами різного ступеню важкості.

На пошуки автомобіля та водія, причетного до наїзду на людей, негайно орієнтували всі наряди поліції. І вже за годину пошукових заходів група реагування патрульної поліції відділення №2 Кременчуцького районного управління встановила місце перебування транспортного засобу та водія. Ним виявився мешканець Кременчуцького району, 1970 року народження.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2022, 13:37 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації