Вхід | Реєстрація

На Полтавщині бабуся вирішила спалити сміття і залишилась без сараю

На Полтавщині бабуся вирішила спалити сміття і залишилась без сараю

Із серії "неймовірно, але факт".

На Полтавщині, в містечку Глобине одна бабуся вирішила навести лад у себе на подвір’ї і не придумала нічого кращого, як спалити сміття просто біля свого сараю.

Як повідомляє ДСНС Полтавщини, вогонь за лічені хвилини перекинувся на очеретяний дах споруди. І хоча рятувальники приїхали на виклик за 6 хвилин після сповіщення, рятувати вже не було чого… Втім, вогнеборці зашкодили вогню перекинутися на сусідські будівлі.

Однак мало того, що жінка лишилась без сараю та всього, що в ньому було, її притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 175 КУпАП і тепер вона має сплатити штраф у розмірі 3 400 грн.

Шановні громадяни, не робіть так, як вчинила ця жінка! Не розпалюйте вогонь на відкритій місцевості, тим більше зараз, коли в Україні встановилась пожежонебезпечна погода!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2022, 11:31 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації