Вхід | Реєстрація

У Полтаві попрощалися з військовим Ігорем Новіковим

У Полтаві попрощалися з військовим Ігорем Новіковим

20 червня біля Свято-Успенського собору прощалися із військовим Ігорем Новіковим, який загинув на війні з російськими окупантами.

Панахида за загиблим розпочалася близько 11:00. Полтавці прийшли, щоб віддати останню шану Захисникові України. Про це пишуть «Новини Полтавщини».

Майор Ігор Новіков загинув 11 червня біля міста Ізюм на Харківщині внаслідок підриву автомобіля на міні. Чоловікові було 47 років.

18 червня біля Свято-Успенського кафедрального собору у Полтаві попрощалися з двома воїнами, які віддали свої життя за Батьківщину.

17 червня, обороняючи Україну від російської навали, загинули троє військових з Лубенської громади.

У ніч із 17 на 18 червня внаслідок артилерійського обстрілу російських окупантів у селі Цапівка, Богодухівського району, Харківської області загинули троє військових з Хорольської громади.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2022, 14:45 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації