Вхід | Реєстрація

Історія найпопулярнішого каналу в Україні

Історія найпопулярнішого каналу в Україні

«Плюси» — один з найулюбленіших телеканалів у українців. На телепрограмах та фільмах каналу виросло ціле покоління глядачів. Завдяки платформі Київстар-ТБ ви зможете дивитися 1+1 онлайн.

Виникнення «Плюсів»

Телеканал виник на базі невеликої студії в 1995 році, яка на початку діяльності випускала програми власного виробництва. Через кілька місяців 1+1 мали приблизно три години власного ефіру на каналі УТ-1. Згодом обсяги контенту збільшувалися: протягом дня виходило кілька блоків передач та фільмів.

1 січня 1997 року 1+1 почав ділити ефірну сітку з УТ-2. Трансляція велася з 7 до 10 та з 18 до 0:00 годин. Згодом вечірній ефір починався з 16, а потім і з 14 години. Вже майже 20 років «Плюси» ведуть цілодобову трансляцію. Цілодобовий формат ефіру канал започаткував одним з перших в Україні.

Зараз 1+1 відомий всім як розважально-інформаційний телеканал для всієї родини. Кожен в сім’ї може обрати телепрограму, яка буде цікавою саме для нього. Київстар-ТБ дозволяє перегляд телебачення одразу з 5 пристроїв.  

Популярні телепрограми та шоу

В різний час в ефірі «Плюсів» виходили передачі, які стали абсолютними хітами. На початку своєї діяльності ефір був заповнений в основному закордонними серіалами та фільмами, але згодом почали виходити програми власного виробництва. Серед них:

  • «Табу»;

  • «Перший мільйон»;

  • «Лото-забава»;

  • «Як стати зіркою»;

  • «СВ-шоу»;

  • «Вечірній квартал»;

  • «Голос країни та інші».  

Значну частину ефірного часу присвячено гумору: виходить дуже багато гумористичних проєктів. Окремо варто відзначити програму ТСН, новини якої експерти називають найбільш актуальними та професійними.

1+1 постійно покращує якість контенту. Студія випускає чимало фільмів та серіалів, які зовсім не поступаються закордонному кіно. Використання якісного обладнання та професійний підбір акторів виводить якість останніх кінокартин на високий міжнародний рівень. Багаторазово 1+1 отримував національні нагороди за свої досягнення. Щоденно його вмикає на своєму телевізорі половина жителів України.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації