Вхід | Реєстрація

22 червня в Україні очікується похолодання та дощі

22 червня в Україні очікується похолодання та дощі

У середу, 22 червня, в Україні відчутно похолоднішає, у більшості регіонів очікуються дощі та грози. Погода буде мінливо хмарною.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, за прогнозами синоптиків, 22 червня в країні ітимуть короткочасні дощі, місцями грози, лише на Закарпатті та в Карпатах без опадів. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, в західних, південних та більшості центральних областей пориви 15-20 м/с. Температура вночі 9-14°, на півдні та сході країни до 18°, вдень 22-27°, у більшості центральних, Житомирській, Київській та Хмельницькій областях 16-21°, на високогір'ї Карпат вночі 4-9°, вдень 11-16°.

22 червня в західних, південних та більшості центральних областей через пориви вітру оголошено I рівень небезпечності, жовтий. 22 червня в Україні, крім більшості північних, західних, Черкаської областей та Криму, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У Києві 22 червня також очікується короткочасний дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 10-12°, вдень близько 20°.

Нагадаємо, раніше кліматологиня Світлана Бойченко заявила, що погода в Україні влітку 2022 року буде з такими ж перепадами, як було і взимку 2021-го. За її словами, температура влітку може різко падати і підійматися. Це, своєю чергою, спричинить грози та шквальні вітри.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 червня 2022, 16:12 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації