Вхід | Реєстрація

У Полтаві вантажівка наїхала на пішохода

У Полтаві вантажівка наїхала на пішохода

До Полтавського районного управління поліції 21 червня, близько 09:20, надійшло повідомлення від перехожих про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась у обласному центрі по вулиці Шевченка. Поліція з’ясовує обставини події.

За попередньою інформацією, спеціалізований вантажний транспортний засіб (сміттєвоз), під керуванням місцевого водія, 1966 року народження, допустив наїзд на пішохода, 1936 року народження, мешканця Полтави, який перетинав проїзну частину поза межами пішохідного переходу.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та  госпіталізований до медичного закладу.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Причини та обставини ДТП з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2022, 10:35 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації