Вхід | Реєстрація

Нехворощани збиратимуть кошти на Байрактари

Нехворощани збиратимуть кошти на Байрактари

23 червня пресслужба Нехворощанської сільської ради на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук повідомила, що цієї неділі в Андріївці відбудеться благодійний захід.

Зокрема, о 15:00 в приміщенні Андріївського сільського клубу проходитиме концерт, присвячений Дню Конституції України.

Організатори наголосили, що перед входом до актової зали буде встановлена скриньку для збору благодійних коштів. По завершенню заходу скриньку відкриють на сцені, безпосередньо в присутності глядачів, аби перерахувати зібрану суму. Далі відповідальні особи перерахують гроші у благодійний фонд Сергія Притули, який анонсував збір коштів на три ударні безпілотники «Bayraktar TB2».

Жителів Нехворощанської громади прохають відзначати державне свято з користю та пам’ятати, що завдяки нашим захисникам на передовій, ми маємо можливість відвідувати концерти.  

Для довідки. 22 червня українському ведучому, громадському діячеві і волонтеру Сергію Притулі виповнився 41 рік. До свого дня народження він відкрив збір коштів на масштабний проєкт «Народний Байрактар». Протягом тижня (з 22 по 29 червня) він збиратиме кошти на три бойові безпілотні літальні апарати для Збройних Сил України. На його реалізацію необхідно 500 мільйонів гривень (майже 17 мільйонів доларів). 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2022, 22:45 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації