Вхід | Реєстрація

Продати годинник на вигідних умовах

Продати годинник на вигідних умовах

У житті часто виникає потреба швидко одержати велику суму грошей. У цьому випадку можна продати годинник, адже таке рішення буде одним із найшвидших і найпростіших. Скупка годинників має велику популярність по Україні, багато компаній пропонують великі гроші за годинник від різних виробників і практично в будь-якому стані. Скупка годинника зазвичай складається з декількох кроків:

  • Подача заявки. Це перший етап, на якому вам потрібно оформити заявку на сайті, зателефонувати за номером обраного ломбарду або відвідати сам заклад.
  • Оцінка виробу. Це другий етап, на якому професійний оцінювач оглядає годинник та визначає вартість їх викупу.
  • Оформлення правочину. Якщо обидві сторони влаштовують умови, можна переходити до останнього етапу – укладання угоди. Це може бути повний викуп годинника або оформлення договору позики в заставу годинника.

Щоб швидко і вигідно продати годинник наручний потрібно звернутися в надійну організацію з гарною репутацією. У Києві одним із найпопулярніших є ломбард Luxgroups. Тут діють гарні ціни, викуп проходить максимально чесно та прозоро.

продати годинник

Від чого залежить ціна швейцарського годинника на продаж

Вирішивши продати годинник наручний важливо чітко розуміти, від чого залежить вартість виробу. Насамперед виділяють кілька основних критеріїв:

  • Стан годинника. Наявність невеликих подряпин трохи зменшує суму, яку ви зможете заплатити. Значні пошкодження та поломки здатні суттєво скоротити ціну викупу.
  • Бренд та модель. Продукція таких популярних брендів як Rolex та Omega цінується значно дорожче.
  • Характеристики виробу. Такі параметри як точність годинника, матеріал корпусу, скла та ремінця, тип механізму та інші мають значення у формуванні ціни.

Остаточну вартість можна дізнатися лише після детального огляду виробу спеціалістом. Найбільш вигідно можна продати швейцарський годинник. Оригінальна продукція від всесвітньо відомих брендів має високий попит, відповідно ломбарди пропонують високу вартість на скупку таких моделей. Найдорожче коштують моделі в ідеальному стані, продукція найвідоміших брендів та товари з дорогоцінних матеріалів.

У Luxgroups https://www.luxgroups.ua/ua/ діють приємні ціни скуповування годинників, що дозволяє зробити продаж максимально вигідним. Крім того, гарантується виняткова чесність оцінки, відсутність заниження ціни та інших видів обману. З компанією кожна угода абсолютно прозора та вигідна.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 червня 2022, 12:39 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації