Вхід | Реєстрація

У Кобеляках роздавали допомогу від World Central Kitchen

У Кобеляках роздавали допомогу від World Central Kitchen

Два дні поспіль, 27–28 червня 2022 року, Кобеляцька міська рада роздає продуктові набори від наших партнерів – гуманітарної організації World Central Kitchen.

Як повідомляє Кобеляцька міська рада, це вже вдруге, американська організація World Central Kitchen, засновником якої є іспансько-американський шеф-кухар Хосе Андерс, надає допомогу для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Кобеляцької громади.

Цього разу Кобеляцька міська рада отримала та роздала понад 2500 пакетів, до складу яких ввійшли продукти першої необхідності: борошно, крупи, макаронні вироби, цукор, консерви, олія, печиво, хліб.

Щиро дякуємо нашим друзям – міжнародній благодійній організації World Central Kitchen, яка надає допомогу тим українцям, які її потребують. Вдячні кожному, хто долучився до цієї важливої справи, усім хто допомагав розвантажувати, хто реєстрував та координував процес. Разом – ми справді сила!

Співпраця із організацією World Central Kitchen продовжується.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2022, 21:55 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації