Ціни на Центральному Полтавському ринку: полтавці готуються до пікніків
Як і очікували, ближче до Пасхи деякі продукти подорожчали. Особливо помітно це на прикладі свинини: вирізка піднялася в ціні на 5-7 гривень за кілограм порівняно з минулим тижнем. Що ж, мабуть, полтавці вже готуються до пікніків із шашликами. Хоч на 50 копійок, але подорожчала «вітамінна» цибуля.
А ось найпопулярніший у ці дні товар — курячі яйця — здивував вибором цін на будь-який гаманець. Щоправда, цьому є пояснення. Адже найдешевші яйця по 6,00 — 6,25 грн. за десяток виявилися зовсім дрібними, а найдорожчі — великими, та ще й прикрашеними штампом птахофабрики. Утім, покупці прицінювалися насамперед до яєць середньої цінової «ланки» — «домашніх» та «фермерських». Деякі брали відрами.
Найдорожчої підчеревини, за яку минулої суботи правили по 70,00 грн., ми не знайшли. Зате за домашній сир замість 14,00 грн. просили 20,00. Можливо, ми просто не там шукали...
Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном