Вхід | Реєстрація

Ціни на Центральному Полтавському ринку: полтавці готуються до пікніків

Сьогодні ми провели чергове дослідження цін на Центральному Полтавському ринку.
Як і очікували, ближче до Пасхи деякі продукти подорожчали. Особливо помітно це на прикладі свинини: вирізка піднялася в ціні на 5-7 гривень за кілограм порівняно з минулим тижнем. Що ж, мабуть, полтавці вже готуються до пікніків із шашликами. Хоч на 50 копійок, але подорожчала «вітамінна» цибуля.
А ось найпопулярніший у ці дні товар — курячі яйця — здивував вибором цін на будь-який гаманець. Щоправда, цьому є пояснення. Адже найдешевші яйця по 6,00 — 6,25 грн. за десяток виявилися зовсім дрібними, а найдорожчі — великими, та ще й прикрашеними штампом птахофабрики. Утім, покупці прицінювалися насамперед до яєць середньої цінової «ланки» — «домашніх» та «фермерських». Деякі брали відрами.
Найдорожчої підчеревини, за яку минулої суботи правили по 70,00 грн., ми не знайшли. Зате за домашній сир замість 14,00 грн. просили 20,00. Можливо, ми просто не там шукали...

Автор: Ганна КОЗЕЛЬСЬКА, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня 2010, 15:47 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації