Вхід | Реєстрація

27 500 для підтвердження нюдсів

27 500 для підтвердження нюдсів

Наприкінці квітня Крюківський райсуд Кременчука виніс вирок трьом молодим жінкам, які продавали свої інтимні фото та відео в Telegram. Їм призначили умовне покарання та зобов’язали відшкодувати 27 500 гривень, які правоохоронці витратили на експертизу.

Розгляд справи тривав ще з листопада минулого року. Тоді Октябрський райсуд Полтави відправив кременчужанок під домашній арешт за організацію «порно-бізнесу» в месенджері.

Відповідно до матеріалів справи, з липня минулого року троє молодих жінок у каналі Lolitka продавали свої інтимні фото та відео. У серпні та вересні троє клієнтів перерахували жінкам на карту 2200 гривень, за що отримали нюдси.

Правоохоронці кваліфікували дії жінок як розповсюдження предметів порнографічного характеру, з метою їх збуту, за попередньою змовою групою осіб.
Судово‑мистецтвознавча експертиза, на яку було витрачено 27 500 гривень, встановила, що фото та відео являються продукцією порнографічного характеру.

Суд визнав їх винними та призначив одній із засуджених 4 роки, а іншим двом — по 3 роки позбавлення волі, з іспитовим строком — 1 рік. Також суд позбавив жінок права займатися діяльністю, пов’язаною із виготовленням, зберіганням, переміщенням, розповсюдженням предметів порнографічного характеру на 1 рік.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2022, 19:41 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації