Вхід | Реєстрація

У Горішніх Плавнях затримали жінку, яку підозрюють у торгівлі метадоном

У Горішніх Плавнях затримали жінку, яку підозрюють у торгівлі метадоном

Слідчі поліції затримали жінку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України після чергового незаконного збуту обмеженого в продажу синтетичного лікарського препарату, що застосовується при лікуванні наркотичної залежності.

Під час санкціонованих обшуків працівники відділу поліції № 2 Кременчуцького райуправління, під процесуальним керівництвом Горішньоплавнівського відділення Кременчуцької окружної прокуратури, вилучили зіп-пакети з імовірним метадоном. Вилучені під час слідчих дій речові докази направлено на експертне дослідження.

Дмитро Забігайло, тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу поліції, повідомив:

– На даний час вирішується питання про повідомлення 38-річній затриманій підозри у скоєнні наркозлочинів. Також слідчі, за погодженням з прокуратурою, готують клопотання щодо обрання їй запобіжного заходу.

За даним фактом здійснюється досудове розслідування за частиною 2 статті 307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів, вчинені повторно) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2022, 12:26 | Горішні Плавні | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації