Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі волонтери відвезли чергову партію допомоги нашим військовим на передові позиції фронту

Кобеляцькі волонтери відвезли чергову партію допомоги нашим військовим на передові позиції фронту

Побували у Бахмуті, Краматорську, Костянтинівці.

Відвезли хлопцям харчі, необхідні речі. Бачили цілі покинуті міста – немов Чорнобиль: порожні багатоповерхівки. Бачили 7-річного хлопчика, який тяг бутелі з водою додому за кілька кілометрів, бо у багатьох населених пунктах немає води вже більше 3 місяців.

По дорогам приходитсья рухатися на великій швидкості, бо рашисти ціляться артилерією по будь-яких автомобілях, які бачать. Як влучають десь поряд, то ніби земля під колесами рахується. Страшно. Але пронесло.

У госпіталях за нашими воїнами піклуються добре, єдине що із харчами важко, тому вони потрібні на передовій завжди. До речі, серед солдат абсолютно заборонений алкоголь: його навіть у магазині не купиш і не передаси через волонтерів.

Чимало наших поранено – у ворожих силах на донбаському напрямку не курсанти і не алкоголіки якісь – там професійні військові, тому дуже небезпечні.

 

Наразі волонтери збирають нову допомогу для наших віськових.

Потрібні каремати, спальні мішки, ліки, замоби проти комарів та кліщів, вологі серветки, перчатки тактичні, скоби будівельні, харчі тривалого зберігання, швидкоїжа, консерви, солодкі страви, кавери та обверси на РПС, шкарпетки, труди, дрон.

Також збирають гроші на авто для ЗСУ, солярку, бензин, гуму 215/60/16.

Речі можна приносити у магазин «Бренд» (Кобеляки, напроти піцерії «Ван і Дан»).

Донатити сюди: 4149499397473198 (Приватбанк), 4441114426914006 (Монобанк)

Тел. (098)305-35-57



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2022, 11:06 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації